Over ons

VRIENDENFABRIEK.NL maakt ontmoeten makkelijk

VRIENDENFABRIEK.NL is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar nieuwe contacten. De leden willen allemaal hetzelfde; nieuwe mensen ontmoeten, activiteiten ondernemen, vrienden maken en misschien wel de liefde van je leven ontmoeten. Op VRIENDENFABRIEK.NL kan je op je gemak rond  kijken, inschrijven voor activiteiten of zelf een activiteit organiseren. Deelnemen aan en het organiseren van activiteiten is door heel Nederland mogelijk.

Wat doen we?

Heb je zin weer eens naar het strand te gaan, lekker een terrasje te pakken of een avond te dansen maar weet je niet met wie? Op VRIENDENFABRIEK.NL regel je het. Hoe het werkt? Het team van VF heeft een legio aan activiteiten geplaatst, daar kan je je samen met andere leden op inschrijven. Maar je kan natuurlijk ook zelf iets bedenken!  Plaats de gewenste activiteit op de site, bepaal de datum, de tijd, het aantal deelnemers en de plaats. Leden kunnen zich inschrijven op de activiteit. Zo zal er dus altijd een groep gelijkgestemden op pad gaan. 

Waarom VRIENDENFABRIEK.NL?

Het is niet altijd makkelijk om nieuwe mensen te ontmoeten of vrienden te maken. Door een verhuizing, scheiding, verandering van baan of pensioen kan er veel veranderen in een sociale kring. VRIENDENFABRIEK.NL biedt een zeer laagdrempelige manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Vriendschap als basis, maar de kans dat je op deze manier een nieuwe partner ontmoet is natuurlijk wel aanwezig!

Komende activiteiten

Meer dan 2000 leden en elke dag nieuwe vrienden - ontmoet hen!

Schrijf je nu in
© Copyright Vriendenfabriek.nl - 2019